De eerste permanente 18-holes voetgolfbaan van Noord-Brabant is een feit!

Het voetgolf/footgolf wordt op het mooie recreatiegebied “Klein Zwitserland” te Gilze aangeboden. Dit prachtige stukje natuur ligt aan de A58 tussen Tilburg en Breda.
Vanaf heden is het dus mogelijk om een heerlijk potje voetgolf te spelen op deze uniek gelegen voetgolfbaan!  Met vrienden,teamgenoten of collega’s uw traptechniek testen of gewoon een leuk uitje hebben. Geen probleem! Deze baan is het gehele jaar geopend voor individuele voetgolfers of groepen.

We bespelen de 18 uitdagende holes met de voeten en een bal. En dit alles in een rustig tempo!

De holes zijn uiteraard vergroot en de natuurlijke hindernissen als water, bosschages en heuvels maken het extra uitdagend.
Na het ontspannende potje voetgolf dorst en/of honger gekregen? Er zijn verschillende arrangementen te boeken. Van kinderfeestjes tot vergaderarrangementen of gewoon gezellig na het actieve gedeelte lekker wat drinken. Alles is mogelijk! Het horecateam van Van der Valk staat graag voor u klaar!

Potje voetgolf vanaf € 10,50 per kind (kinderen t/m 12 jaar)
Volwassen betalen € 15,50 per persoon voor de 18-holes voetgolfbaan.

We zijn alle dagen van de week geopend! Wel eventjes vooraf reserveren door te bellen met 06-48335313 of te mailen naar info@voetgolfbaan.nl.

Veel voetgolf plezier en wie weet maakt u die goal-in-one wel!