Adres

Klein Zwitserland 8
5126 TA Gilze

Informatie

Vanaf eind 2012 zijn Footgolffun en Hotel Van der Valk Gilze-Tilburg een samenwerkingsverband aangegaan en is de Voetgolfbaan Noord-Brabant opgestart.

Het naast Hotel Van der Valk Gilze-Tilburg gelegen gebied Klein-Zwitserland bood ‘DE’ perfecte locatie om een schitterende voetgolfbaan aan te leggen.

Het doel van Voetgolfbaan Noord-Brabant is om de mensen een schitterende locatie aan te bieden waar de mensen tegen scherpe tarieven kunnen voetgolfen. Zodat de toegankelijkheid laagdrempelig wordt. Door de samenwerking met Van der Valk zijn wij nu in staat om aan alle wensen van onze bezoekers te voldoen. Het sportieve kan nu gecombineerd worden met het aangename van een hapje en een drankje.

Footgolffun biedt al sinds december 2009 footgolfclinics aan op diverse golfbanen in Nederland. Dit altijd onder begeleiding van prof of ex- profvoetballers. Doordat wij constant aan het vernieuwen zijn, merkten wij de toenemende vraag naar een voetgolfbaan waar je zelf je voetgolfronde kunt lopen tegen een scherp tarief. Een golfbaan blijft natuurlijk een unieke, chique locatie, maar wij hopen met onze Voetgolfbaan Noord-Brabant op de locatie Klein-Zwitserland het unieke van een golfbaan te kunnen nabootsen.

Contact